Bivši muž raskrinkao pevačicu, pa izneo šok detalje o njoj! O ovome će brujati cela zemlja, skroz je pokopao
Džej Lo, Foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

šok

Bivši muž raskrinkao pevačicu, pa izneo šok detalje o njoj! O ovome će brujati cela zemlja, skroz je pokopao

On danas ima 49 godina i izgleda bolje nego ikad.

Objavljeno: 12:54h

Ohani Noa, lični trener bio je u braku sa Dženifer Lopez pre 26 godina, a sada je otkrio i detalje iz njega.

On danas ima 49 godina i izgleda bolje nego ikad.

Noa je u intervju za Dejli mejl pričao o tome kako je to zapravo biti u braku s temperamentnom glumicom i pevačicom.

- Stajao sam uz nju kao podrška na početku njene karijere, kada se borila s anksioznošću i nesigurnošću. Bio sam zaista dobar suprug jer verujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao sam osećaj da me više nije želela kada je dobila sve što je želela od mene," kaže Noa, koji tvrdi da nije imao pojma ko je Dženifer kada ju je upoznao, te da mu je prva pomisao bila kako je reč o najlepšoj ženi koju je ikada video. Imala je i neverovatno telo - prisetio se Kubanac i dodao kako je i dalje tako.

Prilikom upoznavanja u restoranu, društvo im je pravio glumičin asistent koji je na njen zahtev izričito tražio da ih posluži Noa. Kasnije su ga pozvali da im se pridruži u izlasku u jednom klubu, gde su plesali i prvi put se poljubili.

1 / 8 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prepoznaje mnoge sličnosti između svog braka s Dženifer i njene trenutne situacije s Aflekom. Naime, Ohani je pre dve godine izrazio sumnju u opstanak njihovog braka: "Džen voli da bude zaljubljena, ali se verila šest puta. Ben je njen četvrti suprug. Ja sam bio suprug broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Kada smo legli u krevet na noć našeg venčanja, rekla je da ćemo zauvek biti zajedno," rekao je Noa, koji je upoznao Bena i smatra da je sjajan čovek koji, kao i on nekada, drži do privatnosti, dok je Lopez potpuna suprotnost.

Za kraj, svojoj bivšoj supruzi je poručio: "Neka ostane sama, neka uzme godinu dana pauze. Ako upozna nekog novog, neka to drži za sebe i neka se više ne udaje. Kada ste s nekim, morate provoditi kvalitetno vreme zajedno, a ne razmišljati o kamerama. Rekao bih joj samo: 'Ti moraš biti ti da bi pronašla sebe' - zaključio je.

00:55

Udala se pevačica za Italijana

(Espreso/24sedam/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.